Kitesurfschool Scheveningen

Kitesurfschool Scheveningen

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.
Bekijk reviews

Learn with Progression! Kitesurfschool Scheveningen is de kitesurfles locatie is bij La Cantina in Scheveningen en de zandmotor, Kijkduin. Op deze ruime kitesurf locaties is er gratis parkeren ook tijdens de zomer! Goed te bereiken met de auto en OV. Al kom je met OV kan je uitstappen bij de eerste halte van de Nieboerweg en dan 5 min. lopen richting het zuiderstrand theater. Kitesurfschool Scheveningen is geopend van 1 April t/m 31 Oktober.

 


Kitesurfles Scheveningen

Zoek je een kitesurfschool in Scheveningen die jou binnen no time op het board kan helpen? Kitesurfschool Scheveningen (Progression) heeft 2 unieke kitesurf spots in Scheveningen waar je makkelijk kan komen en ook de mogelijkheid om gratis te parkeren! Kitesurfles Scheveningen is nog nooit zo effectief geweest als nu. Combineer het ruime strand met het vlakke water om optimaal te profiteren en snel te leren kitesurfen.

Cursus kiten bij kitesurfschool Scheveningen

Als je een cursus kiten bij de kitesurfschool Scheveningen volgt dan zorgen wij dat jij de snelste weg aflegt naar het board. Wij gebruiken het ruime strand voor alle basis handelingen met de kite en het vlakke water voor de waterstart. Woon je dicht aan de kust en wil je leren op zee kiten dan zit je bij ons goed. Met ruim 15.000 succesvolle kitesurflessen kunnen wij jou in elke omstandigheden leren kiten op zee.

 


 

Gratis parkeren bij de kitesurfschool Scheveningen

Op beide locaties in Scheveningen is gratis parkeren. * update: Sinds 2 feb. 2015 is er op de spot bij de haven vanaf 18:00 betaald parkeren. De rest van de dag is nog wel vrij.

 


 

Makkelijk bereikbaar buiten het centrum

Beide kitesurfspots in Scheveningen liggen buiten het centrum en zijn ook op mooie dagen prima bereikbaar. Geen last van lange files doordat je niet het centrum of naar het hoofdstrand toe hoeft te rijden. Mocht het echt extreem druk zijn (25+ graden) dan wijken wij uit naar het Ijsselmeer.

 

Bekijk alle lespakketten            Direct een kitesurfles boeken

Save

bus1

Bus 22

Uitstappen bij halte Nieboerweg (noord)
5 min. lopen richting Zuiderstrand theater

tram1

Tram 12

Uitstappen bij eindhalte Duindorp
5 min. lopen richting de haven door duinen / strand

car1

A12

Voor navigatie : Houtrustweg 596, Den Haag
Gratis parkeren bij strandslag 12 tot 18:00

schevx

• Kitesurfles van Noord oost t/m Zuid-west

• Ruime gratis Parkeerplek tot 18:00

• Grote, rustige kitespot

• Douche aanwezig

• Lunch / Diner / BBQ op locatie

Direct reserveren:


logo