Kitesurfschool Muiderberg

Kitesurfschool Muiderberg

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.
Bekijk reviews

Kitesurfschool Muiderberg is een mooie vlak, ondiep water spot 30 min. van Amsterdam met gratis parkeren aan het water. Geschikt voor alle niveau’s + je kan overal staan wat het leren erg makkelijk maakt. Niet voor niets 1 van onze favoriete spots. Kitesurfschool Muiderberg is geopend van 1 April t/m 31 Oktober.

 


Kitesurfles Muiderberg

Boek nu jouw kitesurfles Muiderberg bij Progression. De kitesurfles locatie is alleen geschikt met Noord / Noord-West. Op deze ruime locatie is er gratis parkeren ook tijdens de zomer ! Minder goed te bereiken met OV maar wel goed met de auto. Kitesurfles Muiderberg is 7 dagen per week te boeken ! Als de windrichting het niet toelaat om de kitesurfles te geven wijken wij uit naar kitesurfschool Schellinkhout.

Cursus bij de kiteurfschool Muiderberg

Als je een cursus kitesurfen Muiderberg volgt dan zorgen wij dat jij de snelste weg aflegt naar het board. Wij gebruiken het vlakke, ondiepe water om jou snel & effectief te leren kitesurfen. Mocht je juist de cursus kitesurfen Muiderberg in de branding willen doen dan kun je bij kitesurfschool Scheveningen terecht.

 


Gratis parkeren tijden de kitesurfles Muiderberg?

Bij kitesurfschool Muiderberg kan je gratis parkeren ook in de zomer. Parkeren op de gratis parkeerplaats bij de kruising van de Dijkweg en het Kerkpad.

 


Makkelijk bereikbaar?

Kitesurfschool Muiderberg ligt buiten de randstad en is goed te bereiken met de auto en minder met OV. Als je geen vervoer hebt overleg dan met ons een manier om je op te pikken bij een station in de buurt.

 

Bekijk alle lespakketten            Direct een kitesurfles boeken

Save

Save

bus1

Bus 110

Bushalte Gerard Doulaan, Muiderberg

tram1

Tram

Geen tram mogelijkheid in de buurt

car1

Provinciale weg 59

Voor navigatie :

Kerkpad , 1399 HA Muiderberg

muid

• Kitesurfles van WNW t/m Oost

• Gratis parkeren

• Grote, vlak water spot

 

 

Direct reserveren:


logo

Tel: +31 (0)6 2897 9312

Kitesurfschoolprogression
@gmail.com


Contact

 

 

kitesurfschool oostvoorne

Save

Save

Save