Kitesurfschool Kijkduin

Kitesurfschool Kijkduin / Zandmotor

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.
Bekijk reviews

Kitesurfschool Kijkduin is de kitesurfles locatie bij de zandmotor in Kijkduin. Op deze unieke kitesurf locaties is er gratis parkeren ook tijdens de zomer! Goed te bereiken met de auto en minder met OV. Kitesurfschool zandmotor is geopend van 1 April t/m 31 Oktober.

 


Kitesurfles Zandmotor

Zoek je een kitesurfschool Kijkduin die jou binnen no time op het board kan helpen? Kitesurfschool Progression heeft een unieke vlakwater kitesurf locatie in Kijkduin plus ook de mogelijkheid om gratis te parkeren! Combineer het ruime strand met het vlakke water om optimaal te profiteren en snel te leren kitesurfen.

Cursus bij de kitesurfschool Kijkduin

Als je een cursus kitesurfen Kijkduin volgt dan zorgen wij dat jij de snelste weg aflegt naar het board. Wij gebruiken het ruime strand voor alle basis handelingen met de kite en het vlakke water voor de waterstart. Mocht je juist de cursus kitesurfen Kijkduin in de branding willen doen dan zit je hier ook goed!

 


Gratis parkeren bij Kitesurfschool Kijkduin

Bij de kitesurfschool Kijkduin is het gratis parkeren, vlakbij de Roompot campings is er de mogelijkheid het hele jaar door gratis te parkeren! Ook hier kan het gigantisch druk zijn in de zomer, wij weten hoe het werkt en adviseren je wat te doen als het boven de 25 graden is. Het is wel 20 min. lopen door de duinen en het strand om naar de kitespot te komen.

 


Makkelijk bereikbaar buiten het centrum

De kitesurflocatie in Kijkduin ligt buiten het centrum en zijn ook op mooie dagen redelijk bereikbaar. Geen last van lange files doordat je niet het centrum of naar het hoofdstrand toe hoeft te rijden. Als je met de auto komt en vlak aan het strand wilt parkeren, ga dan naar kitesurfschool Scheveningen.

 


Niet te druk tijdens mooie dagen?

Helaas wel. Net als elke mooie spot wordt het hier ook gigantisch druk en kan het ook bijna onmogelijk zijn een rustige les te krijgen of zelfstandig te kitesurfen. Vooral met laag water is deze spot is rond de 100m breed en al snel gevuld met 100+ kites. Kom dan mee naar het Ijsselmeer waar de spots vele malen groter zijn. Met ondiep water zonder stroming is dit the way to go tijdens de strand drukte.

 

Bekijk alle lespakketten            Direct een kitesurfles boeken

Save

Tab content

bus1

Bus 24

Uitstappen bij Kijkduinsestraat, 5 min lopen naar Roompot camping

tram1

Tram 12

Uitstappen bij eindhalte Duindorp
20min. lopen richting Kijkduin door duinen / strand

car1

A12

Voor navigatie : Michael Vrijenhoeklaan 300, Den Haag
Gratis parkeren voor de Roompot camping

schevx

• Kitesurfles van Noord oost t/m Zuid-west

• Ruime gratis Parkeerplek tot 18:00

• Grote, rustige kitespot

• Douche aanwezig

• Lunch / Diner / BBQ op locatie

 

Direct reserveren:


logo

Tel: +31 (0)6 2897 9312

Kitesurfschoolprogression
@gmail.com


Contact

oneill_logo