Kitesurfschool Ijsselmeer

Kitesurfschool Ijsselmeer

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.
Bekijk reviews

Dé nr. 1 kitesurfschool van het Ijsselmeer, Kitesurfschool Progression. Wij geven les diverse verschillende tactische spots waar jij altijd goed kan leren kitesurfen. Kitesurfschool Ijsselmeer is de enige kitesurfschool die met elke windrichting kitesurfles kan geven. Kitesurfschool Ijsselmeer is geopend van 1 April t/m 31 Oktober.

 


Kitesurfles Ijsselmeer / Andijk

Zoek je een kitesurfschool op het Ijsselmeer die jou binnen no time op het board kan helpen? Kitesurfschool Ijsselmeer (Progression) heeft 4 unieke kitesurf spots op het Ijsselmeer waar je makkelijk kan komen en ook de mogelijkheid om gratis te parkeren! Kitesurfles Ijsselmeer is nog nooit zo effectief geweest als nu. Het vlakke, ondiepe water zorgt voor snelle progressie!

Cursus kitesurfen Ijsselmeer

Als je een cursus kitesurfen Ijsselmeer volgt dan zorgen wij dat jij de snelste weg aflegt naar het board. In deze kitesurfcursus Ijsselmeer gaan wij bijna direct het water op! De omstandigheden zijn zo goed dat wij in het vlakke, ondiepe water kunnen starten met de kitesurflessen Ijsselmeer. Mocht je juist de cursus kitesurfen Ijsselmeer in de branding willen doen dan kan je een dag naar kitesurfschool Scheveningen komen.

 


Gratis parkeren op alle spots

Bij alle kitesurfspots Ijsselmeer van Progression kun je gratis parkeren aan het water of erg dichtbij! Nog een reden om kitesurfles op het Ijsselmeer te nemen.

 


Makkelijk bereikbaar buiten het centrum

Geen lange files of drukke parkeergarages, op deze kitesurfspots Ijsselmeer kun je overal makkelijk komen met de auto. Heb je geen vervoer? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een pick-up bij een station in de buurt.

 

 

Bekijk alle lespakketten            Direct een kitesurfles boeken

schell

Alle windrichtingen 360°

muid

De kitesurfles gaat altijd door

car1

A7

De kitespots aan het Ijsselmeer liggen vlak naast de A7

med

• Kitesurfles met alle windrichtingen

• Ruime gratis Parkeerplekken

• Grote, ondiepe spots

• Geen getijden verschillen

 

 

Direct reserveren:


logo

Tel: +31 (0)6 2897 9312

Kitesurfschoolprogression
@gmail.com


Contact

 

 

kitesurfschool oostvoorne