Ik wil leren kiten!

Als beginnende kitesurfer zit je waarschijnlijk met een hoop vragen. Om te starten met kitesurfen kun je hieronder een keuze maken tussen de verschillende kitesurflessen. Als je zeker weet dat je wilt leren kiten kan je het beste voor de 3 of 4 daagse cursus gaan. Wil je eerst even “proeven” aan de sport dan kan je een losse kitesurfles boeken en daarna doorstromen naar les 2 van een cursus bij Progression.

kiten scheveningen

Introductie kiteles | 3 uur ALL-IN
Max. 3 pers. per groep € 89,-
Max. 2 pers. € 110,-
Privé intro cursus € 149,-

De introductieles kiten zonder enige ervaring. Leer de basis besturing van de kite, de veiligheidssystemen en de bodydrag door het water, de les met 2 pers. is ook met board.

kiten scheveningen

Spoedcursus kiten | 6 uur ALL-IN
Alleen als je met 3 pers. bent € 170,-
Max 2 pers. € 199,-
Privé spoedcursus 5 uur € 249,-

Snel & effectief leren kiten binnen 1 dag! Vol aan de bak met deze versnelde cursus kitesurfen. Voor diegene die weinig tijd hebben of snel willen leren kiten.

cursus kiten scheveningen

3 Daagse cursus kitesurfen | 9 uur ALL-IN
Alleen als je met 3 pers. bent € 249,-
Max. 2 pers. per groep € 299,-
Privé 3 dgse cursus € 375,-

De meest gekozen cursus voor beginnende kiters. Leer in 3 dagen zelfstandig kiten, ook zonder enige ervaring!

cursus kiten progression

4 Daagse kitesurfcursus | 12 uur ALL-IN
Alleen als je met 3 pers. bent € 325,-
Max. 2 pers. per groep € 399,-
Privéles 4 dgse cursus € 475,-

De meest complete cursus kitesurfen van Progression. Ontvang vrijblijvend advies over materiaal & korting op onze kitetrips.

Leren kiten bij Progression

Met meer dan 10.000 succesvolle kitesurflessen & 3000 verschillende soorten cursisten de afgelopen 10 jaar durven wij wel te zeggen dat kitesurfen goed te leren is. Door de juiste kitesurflessen te kiezen zorg je dat ook jij binnen de kortse keren over het water scheurt. Als je niet weet welke cursus kiten het beste bij jou past neem dan contact met ons op. De kitesurflessen zijn volgens het IKO principe. Dit houdt in dat jullie een gestructureerde aanpak van de kitelessen kunnen verwachten. Na succesvolle afronding van de cursus kitesurfen krijg je het IKO certificaat, hiermee kun je overal ter wereld kitespullen huren.

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.