Kitesurfles Zandvoort

Kitesurfen Zandvoort aan Zee

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen Zandvoort aan Zee kan op verschillende plekken. Je kan je kite oplaten voor de Spot & Beachclub FarOut ten Zuiden van Zandvoort. Zandvoort is goed bereikbaar maar erg druk op mooie dagen. Ook parkeren kan zeer moeilijk zijn en prijzig. Kitesurfles is Zandvoort is mogelijk op rustige dagen met veel wind en weinig zon. Met mooi weer trekt half Nederland naar deze spot en kan je beter uitwijken naar het Ijsselmeer of andere kustlocaties.

 

Kitesurfschool Zandvoort

Zoek je een kitesurfschool Zandvoort die jou op het board gaat helpen? Kijk een bij Kitesurfschool Progression, zij bieden diverse kitesurflessen in Zandvoort aan op elk niveau. De kitesurfschool Zandvoort is van 1 April 7 dagen p/week geopend t/m 31 Oktober.

 

 

kitesurfles zandvoort

 

Windvoorspelling Zandvoort

Kitesurfles Zandvoort?

Je mag alleen kitesurfen in het aangewezen gebied. Van Mei t/m September zijn er 2 zones voor de kitesurfles aangewezen. Hier kan je de kite oplaten en weer landen. Als je niet zeker weet waar je mag kitesurfen in Zandvoort, neem dan contact met ons op. Ook voor een kitesurfles Zandvoort kun je bij Progression terecht. Elke week worden er diverse beginner kitesurflessen gegeven.

 

 

Samenvatting kitesurfles Zandvoort:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Diverse strandpaviljoensOpen zeeBadgasten
Circuit van ZandvoortGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NNO
Duidelijke zonering
Betaald parkerenGolvenEHBO post aanwezig
ZandstrandStromingVeiligheids zones opstarten / landen

 

Locatie kitesurfschool Zandvoort

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Zandvoort?

Tel: +31 (0)6 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag