Kitesurfles Zandvoort

Kitesurfen Zandvoort aan Zee

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen Zandvoort aan Zee kan op verschillende plekken. Je kan je kite oplaten voor de Spot & Beachclub FarOut ten Zuiden van Zandvoort. Zandvoort is goed bereikbaar maar erg druk op mooie dagen. Ook parkeren kan zeer moeilijk zijn en prijzig. Kitesurfles is Zandvoort is mogelijk op rustige dagen met veel wind en weinig zon. Met mooi weer trekt half Nederland naar deze spot en kan je beter uitwijken naar het Ijsselmeer of andere kustlocaties.

 

Kitesurfschool Zandvoort

Zoek je een kitesurfschool Zandvoort die jou op het board gaat helpen? Kijk een bij Kitesurfschool Progression, zij bieden diverse kitesurflessen in Zandvoort aan op elk niveau. De kitesurfschool Zandvoort is van 1 April 7 dagen p/week geopend t/m 31 Oktober.

 

 

kitesurfles zandvoort

 

Windvoorspelling Zandvoort

Kitesurfles Zandvoort?

Je mag alleen kitesurfen in het aangewezen gebied. Van Mei t/m September zijn er 2 zones voor de kitesurfles aangewezen. Hier kan je de kite oplaten en weer landen. Als je niet zeker weet waar je mag kitesurfen in Zandvoort, neem dan contact met ons op. Ook voor een kitesurfles Zandvoort kun je bij Progression terecht. Elke week worden er diverse beginner kitesurflessen gegeven.

 

 

Samenvatting kitesurfles Zandvoort:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Diverse strandpaviljoensOpen zeeBadgasten
Circuit van ZandvoortGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NNO
Duidelijke zonering
Betaald parkerenGolvenEHBO post aanwezig
ZandstrandStromingVeiligheids zones opstarten / landen

 

Locatie kitesurfschool Zandvoort

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Zandvoort?

Tel: +31 (0)6 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag