Kitesurfles Wijk aan Zee

Kitesurfen Wijk aan Zee

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen in Wijk aan Zee ofwel “Wijk” kan je bij de bunker of bij de pier. De bunker ligt ten Noorden van de pier en is een stuk ruiger dan naast de pier. De pier zorgt voor een rustig gedeelte waar je als beginner prima terecht kan. In de zomer is het wel druk op deze kitesurfspot, als je lichtgevorderd bent dan heb je meer keuze waar te varen.

Het gebied met de witte palen is de scheidslijn voor kitesurfers & golfsurfers. De bedoeling is dat je daar dus weg blijft met de kite.

 

Kitesurfschool Wijk aan Zee

De kitesurfschool Wijk aan Zee is aan de Zuidkant van de pier. Hier kan je 7 dagen p/week een kitesurfles Wijk aan Zee boeken. Het brede strand wordt gebruikt om alle safety handelingen te leren en de pier zorgt voor een redelijke uitgaanspositie als beginnende kitesurfer. Wil je liever op vlak, ondiep water kitesurfen dan kan je beter naar het Ijsselmeer kitesurfles gaan.

 

 

kitesurfles wijk aan zee

 

Windvoorspelling Wijk aan Zee

Kitesurfles Wijk aan Zee?

Als je een kitesurfles Wijk aan Zee wilt boeken dan kan je 7 dagen p/week van 1 April t/m 31 Oktober terecht bij Kitesurfschool Progression. Kitesurfles Wijk aan Zee kan met Zuiderwind t/m Noorderwind geboekt worden.

 

 

Samenvatting kitesurfles Wijk aan Zee:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
BunkerOpen zeeBij bunker is heftiger
NoordpierGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N,
Let op witte paaltjes
Breed strandGolvenGescheiden zones
Betaald parkerenStromingLet op de pier

 

Locatie kitesurfschool Wijk aan Zee

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Wijk aan Zee?

Tel: +31 (0)6 2897 9312

 

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag