Kitesurfles Strand Horst

Kitesurfen Strand Horst

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Naast de Veluwe ligt de kitesurfspot Strand Horst. Op deze vlak water spot kun je op bepaalde windrichtingen goed kitesurfen. Let wel op niet met vlagerige wind te gaan kitesurfen, als beginner kan dat lastig zijn. Je kan voor € 5,- per dag de auto parkeren waar ook wc’s & omkleed hokjes zijn. Op dit moment worden de kite & windsurfers nog gescheiden, ze zijn nog niet helemaal beste vriendjes geworden. Als je gaat kiten in Strand Horst dan heb je een kitesurflocatie en een windsurf locatie, zuidelijk van de kitesurfspot Strand Horst.

 

Kitesurfschool Strand Horst

Zoek je een kitesurfschool Strand Horst die jou op het board gaat helpen? Neem eens een kijkje bij kitesurfschool Progression voor meer informatie over kitesurfles Strand horst. Hou er wel rekening mee dat niet bij elke windrichting je goed kan kitesurfen in Strand horst. Het kan zijn dat er wordt uitgeweken naar andere kitesurflocaties op het Ijsselmeer. Voor meer informatie over kitesurfles Strand Horst, neem contact met ons op.

 

kitesurfles strand horst

 

Kitesurfspot Strand Horst

De kitesurfspot Strand Horst is ten Zuiden van de surfclub. Je kan over de hele breedte van het meer kitesurfen. Let wel op met de vlagerige wind, de kite reageerd niet altijd zoals je wilt. Blijf weg bij de vaargeul, daar wil je niet in de buurt liggen als de wind weg zou vallen. Strand Horst is een leuke spot met Zuidwest & Westen wind, daarbuiten kan je beter naar omgeving Hoorn gaan voor veel betere stabiele wind.

 

Windvoorspelling Strand Horst

Kitesurfles Strand Horst?

Zoek je een goede kitesurfles Strand Horst? Kitesurfschool Progression geeft les op strand Horst als de windrichting daarvoor geschikt is. Voor een goede kitesurfles Strand Horst geven wij kitesurfles met Zuidwest / Westenwind. Andere windrichtingen zijn niet geschikt voor een kwalitatieve kitesurfles.

 

kitesurfles strand horst

 

 

Samenvatting kitesurfles Strand Horst:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Wc’s & DouchesBinnenmeer, zoetVeel obstakels
Groot grasveldGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N
Let op vlagerige wind
Betaald Parkeren € 5,-OndiepKite & windsurf gescheiden
Kite & windsurfChoppy met veel windZw, W is het beste

 

Locatie kitesurfschool Strand Horst

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Strand Horst?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag