Kitesurfles Scheveningen

Kitesurfen Scheveningen

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Scheveningen is een aantal mooie kitesurfspots rijk, er is bijna altijd wel een spot waar je super kunt kitesurfen. Net zoals de meeste kitesurfspots kun je niet kitesurfen met Zuiderwind, Oost en ZO. Bij windrichtingen vanuit de zee zit je bijna altijd goed. Noordwest kan ook lastig zijn op open zee doordat de wind pal op de kant staat. Met talloze strand paviljoens en zelfs mogelijkheden om gratis te parkeren aan de kitesurfspot is Scheveningen een mooie kitesurfspot waar je zeker geweest moet zijn!

 

Kitesurfschool Scheveningen

De kitesurfschool Scheveningen zit ten Zuiden van de haven, adres voor navigatie is Houtrustweg 598, Den Haag. Deze kitesurfspot is rustig waar max. 15 kiters zijn. De kitesurfschool Scheveningen is 7 dagen p/week geopend en je kan hier doorgaand kitesurflessen boeken. Voor kitesurfles op vlak water worden er ook lessen gegeven in Kijkduin, daar is een binnenmeertje aan de kust waar je onder de juiste omstandigheden lekker kan kitesurfen of een kitesurfles Scheveningen kan nemen.

 

kitesurfles scheveningen

 

Kitesurfspot Scheveningen

Er zijn vier kitesurfspots in Scheveningen waar je in verschillende omstandigheden kan leren kitesurfen. Aan de Noord kant kun je bijhet Zwarte Pad de auto parkeren en daar gaan kitesurfen. Zorg wel dat je in de zomer buiten het badgasten gebied blijft. Vlak naast de haven aan de Noordzijde is de aangewezen kite & windsurfspot in Scheveningen. Hier kun je ook de brandingsport vereniging vinden. Leden kunnen hier materiaal stallen. Net naast de haven zit kitesurfschool Progression. Hier kan je gratis parkeren en staat de auto 30m van het strand, super dus. De laatste spot is eigenlijk in Kijkduin maar valt ook onder Den Haag. Hier is er een mooie spot waar je makkelijk kan leren kitesurfen op vlak water. Voor meer informatie over kitespots in Scheveningen, neem contact met ons op.

 

kitesurfles scheveningen

 

Windvoorspelling Scheveningen

Kitesurfles Scheveningen?

Als je een kitesurfles Scheveningen zoekt dan kan je bij Kitesurfschool Progression terecht. Er wordt 7 dagen p/week kitesurfles in Scheveningen gegeven op diverse kitesurfspots in Den Haag. Je kan kitesurfles Scheveningen nemen op vlak water of leren kitesurfen in de branding. Als je vragen hebt over de kitesurfles Scheveningen neem dan contact met ons op.

 

kitesurfles scheveningen kitesurfschool

 

 

Samenvatting kitesurfles Scheveningen:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Kitesurfschool ProgressionOpen zee/ vlakwaterLet op de pier
Gratis parkerenGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NO
Let op het havenhoofd
Kitesurf verenigingGolven / vlakLet op golfsurfers
Groot strandStroming eb/vloedVeiligheids zones opstarten / landen

 

kitesurfles scheveningen kiteles

 

Locatie kitesurfschool Scheveningen

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf

Tel: 06 2897 9312

Vragen over kitesurfles Scheveningen?

kitesurfles bloemendaal

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag