Kitesurfles Schellinkhout

Kitesurfen Schellinkhout

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen Schellinkhout is geschikt voor veel windrichtingen en je kan overal staan. Een super fijne spot om hier te leren kitesurfen of een dagje uit. De spot is makkelijk bereikbaar ongeveer 10 min. vanaf de A7. Toets “De Laan” in Schellinkhout in je navigatie en je staat binnen no time op de kitesurfspot Schellinkhout. Er is een gratis parkeerplek onderaan de dijk en een twee grasvelden waar je je kite kan oplaten. Er is een schelp strandje waar je het beste je kite kan oplaten.

 

Kitesurfschool Schellinkhout

De kitesurfschool Schellinkhout zit bij de Laan in Schellinkhout. Hier kun je 7 dagen p/week een kitesurfles boeken, ook op feestdagen. De kitesurfschool Schellinkhout geeft kitesurfles tussen windkracht 4 & 6 BFT.

 

kitesurfles schellinkhout

 

Kitesurfspot Schellinkhout

De kitesurfspot Schellinkhout is een mooie spot om te leren kitesurfen. Je kan bijna overal staan wat en is geschikt met de meest dominante windrichtingen. Als je zelf gaat kitesurfen zonder begeleiding of kitesurfles let dan op de auto’s en obstakels in het gebied. Met veel regen is het erg glad op het gras en wordt aan geraden om op het schelp strandje op te starten. Met Zuid- Westen wind is het aanlandige stabiele wind en zeer geschikt om te kitesurfen. Let wel op dat dit een kitesurfspot in het binnenland is en omringd is door bomen en dijken. Let hierbij op als de windverwachting boven de 5/6 BFT gaat dat de windkracht snel kan toenemen.

 

kitesurfles schellinkhout kitesurfschoolschool

 

Windvoorspelling Schellinkhout

Kitesurfles Schellinkhout?

Kitesurfschool Progression geeft 7 dagen p/week kitesurfles in Schellinkhout. Neem contact met ons op om direct een kitesurfles te boeken op deze gave spot. Wij kunnen jue ook adviseren wanneer je wel en niet hier moet zijn. Kitesurfles Schellinkhout is 1 van de beste kitesurf locaties in Nederland dankzij het brede wind bereik en het ondiepe, vlakke water zonder stroming en getijden.

 

kitesurfles schellinkhout

 

 

Samenvatting kitesurfles Schellinkhout:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
De Midgetgolf baanOndiep, vlak waterLet op de dijk met oplaten
Wc’sGeschikte Windrichting:
ZO, Z,  ZW, W
Stenen aan de rand
GrasveldVlak, licht choppyStrandje voor oplaten
Gratis parkerenIjsselmeerGlad bij regen

 

 

Locatie kitesurfschool Schellinkhout

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!

Vragen over kitesurfles Schellinkhout?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag