Kitesurfles Rockanje

Kitesurfen Rockanje

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Als je wilt kitesurfen in Rockanje kan je met Zuid en Zuidoosten wind prima terecht. Je kan hier in de zomer voor € 2/3,- de hele dag parkeren en de kitesurfspot Rockanje is 5 min. lopen vanaf de auto. Er is snackbar aanweizg en twee strandpaviljoens waar je wat kan eten of naar de wc.

Let op in de zomer dat je niet tussen de badgasten gaat kiten en blijf weg bij de paviljoens. Er zijn veel mensen die daar op hun handdoek liggen en niet op een vervroegde knipbeurt zitten te wachten. Het strandje is niet al te groot en het wordt snel diep.

 

Kitesurfschool Rockanje

Zoek je een kitesurfschool Rockanje dan kan je bij Kitesurfschool Progression terecht. Er wordt 7 dagen p/week kitesurflessen gegeven als de windrichting geschikt is. Wil je zeker weten dat de kitesurfles Rockanje doorgaat? Wees dan flexibel in de locatie, dan kan je met wisselende windrichtingen toch die kitesurfles Rockanje volgen. De kitesurfschool Rockanje is geopend vanaf 1 April t/m 31 Oktober.

 

 

kitesurfles rockanje

 

Windvoorspelling Rockanje

 

Kitesurfles Rockanje?

Als je een kitesurfles Rockanje wilt boeken, neem dan contact met ons op. Een kitesurfles van 3,5 uur incl. materiaal is € 89,- p.p. Je kan de kitesurfles Rockanje 7 dagen per week boeken.

 

 

Samenvatting kitesurfles Rockanje:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
2 PaviljoensVariabelSnel diep
Betaald P-plekGeschikte Windrichting:
Z, ZZO, ZW, W, NW
Niet kiten voor paviljoens
Snack barVlak waterLet op obstakels
Smal strandStromingLet op vlagerige wind

 

Locatie kitesurfschool Rockanje

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Rockanje?

kitesurfles bloemendaal

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag