Kitesurfles Noordwijk

Kitesurfen Noordwijk aan Zee

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Als je wilt kitesurfen in Noordwijk heb je grote kans dat je wereld kampioen Kevin Langeree of King of the air Ruben Lenten tegen komt. Deze kitesurfspot ligt tussen Scheveningen en Zandvoort in en is geschikt voor de lichtgevorderde en gevorderde kiteboarder. Je kan ook kitesurfles in Noordwijk aan Zee nemen, dit kan 7 dagen p/week.

 

Kitesurfspot Noordwijk

Kitesurfen in Noordwijk kan op twee locaties; Noordwijk-Zuid en Noord. Al ga je bij de kitesurflocatie Noordwijk Zuid dan kan je bij Kitesurf Vereniging Noordwijk terecht. Als je hier wilt kitesurfen moet je lid zijn of je kan een lycra dragen van de club €30,- (borg). De kitesurf locatie Noordwijk ten Noorden is vrij kitesurfen.

 

 

kitesurfles noordwijk

 

Windvoorspelling Noordwijk aan Zee

 

Kitesurfles Noordwijk?

Al zoek je een kitesurfles Noordwijk, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je verder helpen met het kiezen van de juiste kitesurfles of kitesurf cursus Noordwijk. Je kan 7 dagen p/week een kitesurfles boeken, ook op feestdagen. Kitesurfles Noordwijk is op open zee, voor sneller leren kan je terecht bij het Ijsselmeer.

 

 

Samenvatting kitesurfles Noordwijk:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
KSNOpen zeeSterke shore break
Diverse paviljoensGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NNO
KSN Lycra verplicht
Betaald parkerenGolvenLet op prullenbakken
Kitesurf clubStromingSterke stroming

 

Locatie kitesurfschool Noordwijk

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!

Vragen over kitesurfles Noordwijk?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag