Kitesurfles Muiderberg

Kitesurfen Muiderberg

kitesurfles Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 36 reviews
5 1

 

De kitesurfspot in Muiderberg is echt een beginners spot. De beste windrichting is Noord of Noord-West. Bij andere windrichtingen wordt de wind snel vlagerig door de bomen in de omgeving. Je kan boven bij de dijk gratis parkeren. Je kan vrijwel overal staan en het strandje kan je gebruiken om je kite op te laten. Het is tijdens drukke dagen wel erg snel vol, vooral het kleine grasveldje ligt al gauw vol met tientallen kites.

 

Kitesurfschool Muiderberg

Kitesurfschool Progression geeft kitesurfles in Muiderberg 7 dagen p/week ook op feestdagen. Je kan een kitesurfles of cursus boeken wanneer het jou uitkomt. Er kan gekozen worden voor een alternatieve kitesurfspot in de buurt als je windrichting te ver afwijkt van het ideaal.

 

kitesurfles muiderberg

 

Windvoorspelling Muiderberg

 

Kitesurfles Muiderberg?

Wil je graag een kitesurfles in Muiderberg? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Er is altijd een geschikte kitesurfles of cursus voor jou! Je kan hier contact met ons opnemen.

 

kitesurfles muiderberg

 

 

Samenvatting kitesurfles Muiderberg:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Restaurant Ondiep, vlak /zoet Let op turbulentie van bomen
Dicht begroeide spot Geschikte Windrichting:
NNW, NW, N, NO, O
Verboden bij de haven
Gratis parkeren Beetje choppy met veel wind Gedoogbeleid
Schelpen strand Je kan staan In de zomer let op badgasten

 

 

Locatie kitesurfschool Muiderberg

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!

Tel: 06 2897 9312

Vragen over kitesurfles Bloemendaal?

kitesurfles bloemendaal

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag