Kitesurfles Medemblik

Kitesurfen Medemblik

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Medemblik ligt ongeveer 10 min. ten Oosten van de A7. Het is een mooie ondiep, vlak water kitesurfspot die met de lastige Oostenwind zeer geschikt is. Op mooie zomerdagen wil het nog wel eens 25 knopen in de avond waaien dan is het hier feest. Het gebied is het Nesbos, niet te verwarren met de Vooroever. Deze spot zit ten Zuidelijk van de regatta club en je kan hier gratis parkeren. Er is zijn twee smalle strandjes om je kite op te laten. Links achter de strekdam is het boterzacht vlak water. Dit is naar onze mening het vlakste water in Nederland!

 

Kitesurfschool Medemblik

Kitesurfschool Progression geeft kitesurfles in Medemblik vanaf 1 April t/m 31 Oktober. Al zoek je een kitesurfschool in Medemblik waarbij je snel kan leren kitesurfen neem dan contact met ons op.

 

Kitesurfspot Medemblik

De kitesurfspot Medemblik is vooral goed met Oostenwind. De richting mag iets afwijken maar niet veel ivm bebossing aan de rechterkant. Als de windrichting niet goed is voor Medemblik dan kan je altijd naar Schellinkhout of Andijk. Er is altijd een geschikte kitesurfspot in de buurt van Medemblik. Als je niet zeker weet waar je naartoe moet, vraag het ons!

 

kitesurfles medemblik

 

Windvoorspelling Medemblik

 

Kitesurfles Medemblik?

Ben je op zoek naar een kitesurfles Medemblik? Kitesurfschool Progression geeft les op deze kitespot met Oostenwind. Na je kitesurfles Medemblik kun je zelf hier ook goed kiten. Als je niet zeker bent met je kite oplaten, geef ons een belletje als je van plan bent hier te gaan kitesurfen. Wij helpen je graag het water in.

 

kitesurfles medemblik

 

 

Samenvatting kitesurfles Medemblik:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Wc’s (niet altijd open)Vlak, ondiep waterKitesurfschool Progression
Gratis parkerenGeschikte Windrichting:
N, NO, O, ZO
Natuur en zwemgebied ten Noorden verboden
Smal schelpen strandBuiten de dam choppyLet op de bomen
ZandstrandUltra vlak water achter damLaat je kite in het water op

 

kitesurfles medemblik kitesurfschool

 

Locatie kitesurfschool Medemblik

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf

Vragen over kitesurfles Medemblik?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag