Kitesurfles Katwijk

Kitesurfen Katwijk aan Zee

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen in Katwijk aan Zee is toegestaan op drie locaties. Voor de branding surfclub, watersportvereniging en kitesurfclub. De Watersport vereniging is openbaar toegankelijk en de twee anders clubs zijn alleen voor leden. Als je wilt kitesurfen in Katwijk kan je dus altijd wel ergens terecht.

 

Kitesurfschool Katwijk

Kitesurfschool Progression geeft kitesurfles in Katwijk ter hoogte van Willy Zuid, vlak voor de reddings brigade en EHBO post. Het strand is wel klein en er zijn veel prullenbakken die met hoog water erg dichtbij zijn. Kitesurfen in Katwijk aan Zee is voor de beginnersles minder geschikt vanwege open zee zonder pier en kleine strand. Als je meer ruimte wilt en gratis parkeren kan je ook kitesurfles nemen bij het Zuiderstrand.

 

 

kitesurfles katwijk

 

Windvoorspelling Katwijk

 

Kitesurfles Katwijk?

Kitesurfles Katwijk kan je 7 dagen per/ week boeken van 1 April t/m 31 Oktober. Kitesurfles Katwijk gaat niet altijd door, als de golven te hoog zijn dan kan je beter kitesurfles op het Ijsselmeer nemen.

 

kitesurfles katwijk aan zee

 

 

Samenvatting kitesurfles Katwijk:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Diverse watersport clubsOpen zeeVeel obstakels
ReddingsbrigadeGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NNO
Redingsbrigade
Betaald parkerenGolvenMelden bij reddingsdiensten
Diverse paviljoensSnel diep3 kitezones

 

Locatie kitesurfschool Katwijk

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Tel: 06 2897 9312

Vragen over kitesurfles Katwijk?

Tel: 06 9897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag