Kitesurfles Ijmuiden

Kitesurfen Ijmuiden

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

Kitesurfen in Ijmuiden is een veelzijdige kitesurfspot of eigenlijk twee. Grotendeels wordt er aan de Zuid kant van de pier kitesurfles gegeven. Je hebt daar een aangegeven zone om te kitesurfen in Ijmuiden. De kitesurfspot aan de zuidkant van de pier in Ijmuiden is recht voor paviljoen Beach Inn. Hier kan je ook kiteles krijgen. In de zomer controleren ze streng dus zorg dat je weet waar je moet kitesurfen in Ijmuiden of vraag het bij strandpaviljoen Beach Inn.

 

kitesurfles Ijmuiden kitesurfschool

 

Kitesurfschool Ijmuiden

De kitesurfschool Ijmuiden zit recht voor strandpaviljoen Beach Inn. Hier is een groot schelp strand met de pier aan je rechterhand. Kitesurfschool Ijmuiden is vanaf 1 April 7 dagen p/week open t/m 31 Oktober. Voor een kitesurfles of cursus kitensurfen kun je contact met ons opnemen.

 

Kitesurfspot Ijmuiden

De tweede Noordelijke locatie ligt voor strandpaviljoen Timboektoe, hier kan je ook kitesurfen. Het brede strand zorgt voor een hoop ruimte om te kiten. Je kan tot 150m uit de kust staan met laag water. Met de juiste windrichting kan het een leuke spot om om zee te kitesurfen. De pier zorgt voor afscherming tegen de golven maar als je wilt kun je ze wel opzoeken. En met de lastige Zuiderwind kan je hier ook goed terecht. Het is wel bepaald parkeren en de boulevard ligt wat afgelegen. Wel zijn er twee fijne paviljoens waar je terecht kan voor wat lekkers.

 

 

kitesurfles ijmuiden

 

Windvoorspelling Ijmuiden

 

Kitesurfles Ijmuiden?

Je kan 7 dagen p/week kitesurfles in Ijmuiden krijgen. Onder de juiste omstandigheden is het een leuke spot om les te krijgen. We wordt soms aangeraden om kitesurfles op het Ijsselmeer te nemen ivm heftige wind.

 

 

Samenvatting kitesurfles Ijmuiden:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Beach Inn / TimboektoeOpen zeeLet op de pier!
Betaald parkerenGeschikte Windrichting:
Z, ZZW, ZW, W, NW, N, NNO
Vraag als je het niet weet
Breed strandTot 150m vlakOp aangewezen zones
Scherpe schelpenWisselende stromingVeiligheids zones opstarten / landen

 

Locatie kitesurfschool Ijmuiden

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Ijmuiden?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag