Kitesurfles Hoek van Holland

Kitesurfen Hoek van Holland

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

Naast de ingang van de Europoort ligt de kitesurfspot van Hoek van Holland. Met de wind uit het ZW en Westen worden de golven grotendeels tegen gehouden. Het havenhoofd ten Westen zorgt voor een sterke stroming op bepaalde momenten maar voor de geoefende kitesurfer goed te doen. Met het ruime strand is kitesurfen Hoek van Holland geschikt voor de all-round kiter, die graag een golf pakt.

 

Kitesurfschool Hoek van Holland

De kitesurfschool Hoek van Holland ligt aan het einde van de Rechtestraat die uitkomt op het brede strand. Een kitesurfles Hoek van Holland kan je 7 dagen p/week boeken bij Kitesurfschool Progression. Kitesurfschool Hoek van Holland geeft niet altijd les op deze kitespot vanwege hoge golven en/of sterke stroming. Voor vragen over kitesurfles Hoek van Holland kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Kitesurfspot Hoek van Holland

Aan het einde van de Rechtestraat is de kitesurfspot Hoek van Holland. Kijk op het kaartje onderaan de site voor de navigatie.

 

kitesurfles hoek van holland

 

Windvoorspelling Hoek van Holland

 

Kitesurfles Hoek van Holland?

Als je kitesurfles in Hoek van Holland wilt kun je bij Kitesurfschool Progression een les of kitesurfcursus boeken. Watersportvereniging van Hoek van Holland geeft aan met vlaggen wanneer er gekite mag worden. Bij zien van de geel/zwart geblokte vlag wordt kitesurfen afgeraden en ben je waarschijnlijk ook niet verzekerd als er wat gebeurd. Wil je zeker zijn dat de kitesurfles Hoek van Holland doorgaat? Neem dan kitesurfles op een vlak water locatie in de buurt.

 

 

Samenvatting kitesurfles Hoek van Holland:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
De SurfschoolOpen zeeAangewezen kitesurfzone
Breed strandGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NO
Genoeg ruimte tot de duinen
HavenhoofdGolvenBlijf weg bij badgasten
PaviljoensAanwezige stroming!Veiligheids zones opstarten / landen

 

Kitesurfspot Hoek van Holland locatie

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Hoek van Holland?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag