Kitesurfles Grevelingen

Kitesurfen Grevelingen

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Kitesurfen Grevelingendam ligt in Zeeland naast Oude-Tonge. Neem de afslag Strandweg op de N59 voor een directe route over de Grevelingendam. Je hebt er een fijn restaurant, Meerzicht waar je wat kan eten en diverse voorzieningen hebt. Tijdens drukke dagen kan het lastig zijn een parkeerplek te vinden maar over het algemeen is het goed te doen.

 

Kitesurfschool Grevelingen

Er is geen kitesurfschool Grevelingen die op deze locatie lesgeeft. Wel kan je zelf je kite oplaten op het grasveld waarna je over de keien het water kan bestreden. Je kan redelijk ver staan +- 100m en je hebt er choppy water.

 

Kitesurfspot Grevelingen

Je mag niet kitesurfen in de baaitjes van het Grevelingenmeer, dit is verboden. Het is niet de meest geschikte kitesurfspot voor beginners gezien de keien en vele obstakels in het opstart gebied. Al zoek je een geschikte kitesurfspot in de buurt kun je beter uitwijken naar de Brouwersdam.

 

kitesurfles grevelingen

 

Windvoorspelling Grevelingen

 

Kitesurfles Grevelingen?

Er wordt geen kitesurfles gegeven bij het Grevelingenmeer. Voor een kitesurfles Zeeland kan je beter naar de Brouwersdam gaan. Hier is de kitesurfspot vele malen groter en beter toegankelijk voor elk niveau kitesurfer. Voor vragen over kitesurfles Grevelingen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

 

Samenvatting kitesurfles Grevelingen meer:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Doorgaande wegVariabelVerboden in haven
GrasveldGeschikte Windrichting:
N, NW, NO, O, ZO, Z
Verboden in baaitjes
Gratis parkeerplekLicht choppy / vlakVeel obstakels
RestaurantWeinig stromingLet op aflandige wind

 

Locatie Grevelingenmeer

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Grevelingen?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag