Kitesurfles Enkhuizen

Kitesurfen Enkhuizen

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

Kitesurfen in Enkhuizen is zeker de moeite waard om een keer te kitesurfen. Met ondiep, vlak water kan je zeker goed oefenen op nieuwe skills. De kitesurfspot is redelijk gelijk aan de meeste spots aan het Ijsselmeer, klein gebeid voor het oplaten, veel bomen maar wel ondiep water waarin je kan staan.

 

Kitesurfschool Enkhuizen

Kitesurfschool Enkhuizen ligt ten Noordoosten net buiten de dorpskern van Enkhuizen. Naast een klein grasveld waar je je kite kan oplaten kan je zeker tot 200m staan in ondiep water zonder stroming of getijden. Al wil je een les boeken bij kitesurfschool Enkhuizen kan het ook zijn dat er wordt uitgeweken naar Medemblik, deze kitesurfspot is groter en makkelijker toegankelijk.

 

Kitesurfspot Enkhuizen

De kitesurfspot Enkhuizen ligt aan de Kooizandweg vlak naast camping Enkhuizerzand. Je hebt een klein strandje waar je in de zomer NIET mag komen als kitesurfer. Over de steiger het water in en daar uit de buurt blijven is het beste. Het wordt hier gedoogd, zorg dat je geen overlast veroorzaakt in het gebied.

 

kitesurfles enkhuizen

 

Windvoorspelling Enkhuizen

 

Kitesurfles Enkhuizen?

Kitesurfles Enkhuizen kan je het hele seizoen boeken. Wel gaan wij eerder naar Medemblik omdat deze spot groter is en makkelijk te bereiken vanaf de A7. Kitesurfles Enkhuizen wordt dus vaak kitesurfles Medemblik. Deze spot is vele malen groter met ultra vlak water achter de nieuwe strekdam.

 

 

Samenvatting kitesurfles Enkhuizen:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Weinig tot geenZoet, ondiepZandstrand verboden in zomer
Klein strandje / grasGeschikte Windrichting:
N, NO, ZO
Officieel gedoogd
SteigerVlak / lichte chopVeel badgasten
Huizen in de buurtBijna overal staanKlein grasveld oplaten

 

Locatie kitesurfschool Enkhuizen

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Enkhuizen?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag