Kitesurfles Edam

Kitesurfen Edam

kitesurfles Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 36 reviews
5 1

 

Als je wilt kitesurfen in Edam is er een vlak waterspot vlak boven Amsterdam aan het Ijsselmeer. Kitesurfen Edam is makkelijk bereikbaar en geschikt met oostenwind. Een spot verstopt tussen campings en het Ijsselmeer. Je kan 7 dagen per week kitesurfen in Edam.

 

Kitesurfschool Edam

De kitesurfschool Edam ligt ten noorden van het dorpje Edam aan de Zeevangszeedijk. Daar kun je vlak aan het wat parkeren tijdens je bezoek aan de kitesurfschool Edam.

 

Kitesurfspot Edam

De kitesurfspot Edam is geschikt met de lastige oostenwind. In deze omstandigheden komt de wind recht op de kant wat makkelijk terug komen is. Als je wilt kitesurfen op de kitesurfspot Edam let er wel op als het flink geregend heeft dan er flink wat modder kan liggen. Het is letterlijk kiten in het boerenlandschap.

 

kitesurfles edam

 

Windvoorspelling Edam

 

Kitesurfles Edam?

Je kan 7 dagen p/week kitesurfles in Edam boeken. Hou wel rekening mee dat bepaalde windrichtingen niet optimaal zijn om hier te kitesurfen. Er zijn een aantal goede alternatieven in de buurt van kitesurfles Edam die dan beter zijn. Als je meer informatie wilt over kitesurfles Edam of kitesurfspots in de buurt, stuur ons je vraag per mail of sms.

 

 

Samenvatting kitesurfles Edam:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Haven ligt naast kitespot Ondiep, zoet water Veel bomen
Parkeren gratis Geschikte Windrichting:
N, NO, Z, ZO
Bij regen modder
Klein grasveld met weg Vlak & lichte chop Schelpen op de bodem
Gras & schelpstrandje Je kan tot 150m staan In het water launchen

 

Locatie kitesurfschool Edam

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Edam?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag