Kitesurfles Brouwersdam

Kitesurfen Brouwersdam

kitesurfles Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 36 reviews
5 1

 

Als je wilt kitesurfen in Brouwersdam in Zeeland. Super mooi opgespoten stuk strand waar elke vorm watersport voorkomt. Een uitgestrekte vlakte van mogelijkheden tot recreatie. Kom ook een keer kijken kitesurfen bij de Brouwersdam!

 

Kitesurfschool Brouwersdam

Dankzij de strekdam ligt een gedeelte van de kitesurfschool Brouwersdam buiten het bereik van de golven. Als je hier buiten gaat is het onrustiger en lastig voor beginners. Met laag water is er een mooie gelegenheid tot volgen van een kitesurfles Brouwersdam. Je kan dan gebruik maken van het ondiepe water om makkelijk te leren kiten. Er zijn twee grote strandpaviljoens waar je wat kunt eten.

 

kitesurfles brouwersdam

 

Windvoorspelling Brouwersdam

Kitesurfles Brouwersdam?

Je kan kitesurfles nemen bij 2 grote kitescholen op de Brouwersdam. Je kan een kitesurfles Brouwersdam boeken van 1 April t/m 31 Oktober. Je kan gratis parkeren tijdens jouw kitesurfles Brouwersdam.

 

 

Samenvatting kitesurfles Brouwersdam:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
2 Strandpaviljoens Vlak water & golven Zwemgebied aanwezig
Douches / omkleden Geschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NO
Pas op de strekdam
Groot strand Golven met hoog water Grevelingenmeer is verboden
Opgespoten baai Strekdam Erg druk in de zomer

 

Locatie kitesurfschool Bloemendaal

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Brouwersdam?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag