Kitesurfles Bloemendaal

Kitesurfen Bloemendaal aan Zee

kitesurfles Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Als je wilt kitesurfen in Bloemendaal is er een aangewezen gebied voor kitesurfers, catamaranzeilers & windsurfers. Het is een kitespot op open zee ten noorden van alle paviljoens en de drukte. Er wordt niet altijd kitesurfles gegeven in Bloemendaal. Dit hangt af van de richting van de wind, golven & stroming. Als je niet kan kitesurfen in Bloemendaal dan kan je vaak wel op het Ijsselmeer kiten net boven Amsterdam.

 

Databank kitesurfen

 

Kitesurfschool Bloemendaal

Vlak tegen de duinen staan containers van de kustzeilvereniging Bloemendaal. Een gezellige, kleine spot waar leden samen waken voor de veiligeheid & plezier van de watersport. Als je een kitesurfles wilt volgen bij kitesurfschool Bloemendaal kan je contact met ons opnemen om een kiteles te boeken op deze mooie spot.

 

Kitesurfspot Bloemendaal

De kitesurfspot Bloemendaal ligt tussen strandpaal 60.00 en 60.50, ten noorden van de afslag “Parnassia”. Hier is ook de kustzeilvereniging Bloemendaal waar leden kitesurfmateriaal kunnen stallen en een kop koffie kunnen halen.

 

kitesurfles bloemendaal

 

Windvoorspelling Bloemendaal aan Zee

 

Kitesurfles Bloemendaal aan Zee?

Je mag alleen kitesurfen in het aangewezen gebied. Van Mei t/m September zijn er 2 zones voor de kitesurfles aangewezen. Hier kan je de kite oplaten en weer landen. Er is ook een regel dat je niet dichter dan 50m bij de kant mag komen tijdens het kitesurfen in Bloemendaal. Kitesurfles Bloemendaal kan je 7 dagen p/ week boeken.

 

 

Samenvatting kitesurfles Bloemendaal:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Kustzeilvereniging BloemendaalVariabelKustzeilvereniging Bloemendaal
Bloomingdale aan zeeGeschikte Windrichting:
ZW, W, NW, N, NNO
Kitesurfles tussen paal 60.00 en 60.50
Klein strand 50mGolvenMin. 50m uit de kust
ZandstrandStromingVeiligheids zones opstarten / landen

 

 

Locatie kitesurfschool Bloemendaal

Powerkiten

★★★★★
5 5 1
Om te kunnen powerkiten is een goede tegenwind een vereiste, maar wij hadden de wind enorm mee... prachtig weer, een mooi stuk strand in Scheveningen, windsnelheid 13 knopen (ideaal voor beginners, en dat waren de meesten) en 5 goede en vriendelijke instructeurs. Topmiddag gehad!!! Gaaf (bedrijfs)uitje organiseren...? Dan ben je hier op de juiste plek!
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Bloemendaal?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag