Kitesurfles Andijk

Kitesurfen Andijk

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Als je wilt kitesurfen in Andijk ga dan naar de Koopmanspolder. Er wordt kitesurfles in Andijk gegeven bij Noord & Noordwester wind. Voor een kitesurfles Andijk kun je 7 dagen p/week bij Kitesurfschool Progression terecht. Andijk is een mooie spot met een klein strandje waar je je kite kan oplaten. Je kan bijna overal staan maar let wel op de bomen en de kleine strekdam.

 

Kitesurfschool Andijk

Al wil je kitesurfles bij de kitesurfschool Andijk, stuur ons een berichtje wanneer er kitesurflessen gegeven worden. Het ligt aan de windrichting of de kitesurflessen doorgaan. Het fijne van kitesurfles Andijk boeken is als de windrichting veranderd je altijd in de buurt een kitesurfles kan volgen. Wij wijken dan uit naar Schellinkhout of Medemblik, zo kan het kiten altijd doorgaan!

 

Kitesurfspot Andijk

De kitesurfspot Andijk ligt bij de Koopmanspolder tegen het Ijsselmeer. Deze spot is geschikt voor de windrichting Noord & Noord west. Let wel op de bomen bij de kitesurfspot Andijk, je hebt wel een fijn strandje waar je terecht kan om je kite op te laten. Bij Noorderwind is er altijd wel een kitesurfschool Andijk die aanwezig is.

 

kitesurfles andijk

 

Windvoorspelling Andijk

 

Kitesurfles Andijk?

Wil je een kitesurfles Andijk? Vraag ons wanneer we kitesurfles in Andijk geven, dit ligt aan de windrichting. Bij Noord- Noordwester wind zijn in Andijk te vinden. Je kan gratis parkeren op de kitesurfspot Andijk. Er is een strandje waar je uitleg kan krijgen over de kite. Kitesurfles Andijk is 7 dagen p/week te boeken.

 

kitesurfles andijk kiten

 

 

Samenvatting kitesurfles Andijk:

 Voorzieningen Condities Veiligheid
Wc’sondiep, vlak waterNiet kiten bij jachthaven
Grote parkeerplekGeschikte Windrichting:
NW, N, NO
Let op de bomen
Lagune met NoordLicht choppyLagune alleen met Noord
JachthavenKlein strandjeGedoogbeleid

 

 

Locatie kitesurfschool Andijk

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Andijk?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag