Kitesurfles Amsterdam

Kitesurfen Amsterdam

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Als je kitesurfles in Amsterdam wilt dat wordt lastig. Er is helaas geen geschikte kitesurfspot in of direct rond Amsterdam. Je hebt wel een aantal opties in de buurt die zeker de moeite waard zijn. Denk aan het Ijsselmeer of Ijmuiden, beide twee totaal verschillende spots. In de buurt van Hoorn zijn een aantal hele mooie kitespots waar je makkelijk kan leren kitesurfen. Kijk verder op onze site voor meer informatie over leren kitesurfen Amsterdam.

 

Databank kitesurfen

 

Kitesurfschool Amsterdam

Onze kitesurfschool Amsterdam zit in Schellinkhout, vlak naast Hoorn. Hier zijn drie kitesurfspots ongeveer 35min. boven Amsterdam. Al wil je kitesurfen bij een kitesurfschool Amsterdam, stuur ons dan een berichtje over wanneer wij kitesurfles geven. De kitesurfschool Amsterdam is 7 dagen p/week geopend, ook op feestdagen & in de vakanties. Ideaal voor een heerlijke dagje wat leuks doen in de buurt van Amsterdam.

 

kitesurfles amsterdam

 

Windvoorspelling Amsterdam

 

Kitesurfles Amsterdam?

Dat niet, maar je kan je wel inschrijven voor een kitesurfles Amsterdam bij Kitesurfschool Progression. 7 Dagen p/week geopend van 1 April t/m 31 Oktober.

 

kitesurfles amsterdam schellinkhout

 

 

Locatie kitesurfschool Amsterdam

opfrisles kitesurfen

★★★★★
Ik heb een opfrisles bij Progression gevolgd op het Ijsselmeer. Wat een fijne plek! Je kan daar staan en heel makkelijk opstappen zonder stroming. Ik ben nu zeker genoeg om zelf te gaan, tnx!
- Annemiek de Graaf
Bekijk reviews

Vragen over kitesurfles Amsterdam?

Tel: 06 2897 9312

Of mail naar:

Save

Naam (required)

E-mail (required)

Je vraag