Powerkiten Scheveningen

Powerkiten Scheveningen 1,5 uur € 20,-

kitesurfles
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 36 reviews.

 

Bekijk reviews

 

Powerkiten Scheveningen is een super leuke sportieve clinic op het strand! Deze clinic powerkiten is fun hebben zonder nat te worden! Wij zorgen voor spectaculaire clinic powerkiten op het strand voor de hele groep. Eventueel te combineren met een lunch of BBQ op het strand van Scheveningen.

Powerkiten Scheveningen heeft de nieuwste powerkites in huis in verschillende maten die zorgen voor een hoop fun ! Ga de uitdaging aan met de krachtigste powerkites of kies voor de speelse kleinere maten. Voor iedereen is er de vrije keus. Heb je het in je vingers na een half uur oefenen ? Test jouw skills door verschillende tricks uit te halen of een sprong te maken. Leef je uit op het strand van Scheveningen!

 

Clinic Powerkiten Scheveningen

Wij garanderen een super uitdagende clinic powerkiten Scheveningen!

De clinic powerkiten Scheveningen is de ultieme voorbereiding op het kitesurfen. Wij zorgen voor een uitdagende clinic powerkiten op het strand voor alle soorten groepen & uitjes.

Voor de heren hebben we grote powerkites die 100kg omver trekken. Leef je uit op het strand met de beste powerkites onder begeleiding op het strand van Scheveningen.

Voor de dames kunnen wij alle kanten uit met lichtere speelse maten maar ook diegene die een uitdaging zoeken kunnen met de “big boys” mee doen en onder begeleiding ook de grote 4-lijns powerkites besturen tijdens de Progression powerkite clinic Scheveningen

 

Meer info aanvragen             Direct een clinic boeken
powerkiten scheveningen

clinic powerkiten scheveningen

clinic powerkiten scheveningen

powerkiten scheveningen

Save

Save

Programma clinic powerkiten


De clinic powerkiten bestaat 95% uit actie!

• Verzamelen Scheveningen

• Clinic powerkiten instructie’s

• Powerkiten op het strand

• De eerste tricks

• Tijd voor een drankje of afsluiten met BBQ (tip)


Tip : Sluit de clinic powerkiten af met een heerlijke bbq aan het strand. Wil je dat wij dat voor jou organiseren ? Dat doen wij graag! Een BBQ begint al vanaf 19,- p.p. informeer naar de mogelijkheden.


Prijzen Powerkiten Scheveningen

€ 20,- p.p. vanaf 1 persoon

€ 17,50 p.p. vanaf 20 personen

ic3

 Eventueel met lunch tussen de € 7,50 & € 12,50 p.p.

 ic1

*  BBQ strand vanaf € 19,- p.p.

Beschikbaarheid opvragen